06-28 53 66 94 info@focus-coaching.nl

Disclaimer

Algemeen

Focus – Coaching met paarden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer KvK nummer:74901702 is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.focus-coaching.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Focus – coaching met paarden streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Focus – Coaching met paarden aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Focus – Coaching met paarden niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Focus – Coaching met paarden heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Equine Assisted Coaching te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Equine Assisted Coaching in relatie tot geestelijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Focus – Coaching met paarden kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Focus – Coaching met paarden publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@focus-coaching.nl