06-28 53 66 94 info@focus-coaching.nl
Home » Blog » Paardencoaching » Tegenwerking

Tegenwerking

door | 7 feb, 2020 | Paardencoaching

Het thema tegenwerking kwam ik ik in twee dagen tijd drie maal tegen in gesprekken met drie talentvolle en mooie mensen die aanlopen tegen negativiteit van anderen. Andere die hen tegenhouden hun doel te bereiken.

Ik zie het soms ook om me heen. Mensen die handelen vanuit hun ego. Dat kan puur eigenbelang zijn of vanuit frustratie of afgunst. Wanneer je hier tegenaan loopt en er last van hebt, lekt er energie weg en/of je bereikt je doelen niet. Wat doe je dan? Laat anderen je niet tegenhouden, laat ze jouw energie niet negatief beïnvloeden. Blijf bij jezelf. Ga voor wat jij wil, wees wie jij bent in jouw kracht.

Makkelijk gezegd ik weet het maar je blijft uitgedaagd worden tot het lukt. Houd van jezelf en geloof in jezelf. Soms ook zit de tegenwerking die je ervaart (onbewust) in jezelf. Je hebt te weinig zelfvertrouwen en te weinig geloof in je eigen aanpak.

Paarden kunnen je hierbij helpen.Je leert om beter je grenzen aan te geven, helderder te communiceren en meer in je kracht te staan. Ze helpen  je ook om je talenten en krachten te (her)ontdekken en daardoor meer zelfvertrouwen op te bouwen. Hierdoor ga je met een een frisse blik tegen de situatie aankijken. Je doet inzichten en inspiratie op om misschien wel andere doelen te stellen, (andere) keuzes te maken of beter met de situatie om te gaan. 

Mijn blogartikelen

Af en toe schrijf ik een blog over een onderwerp dat ik tegenkom in mijn coachingspraktijk.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin